Monday, June 6, 2011

Privasi FB - 3.

Ni entry terakhir dari chapter pertama didalam buku Harry Potter.
yang ni aku x nak cerita panjang2..
yang aku tau dia x tau cerita sebenar..
ok fine..

tadi aku dpt call dari kawan rapat aku.. dia bgi kat aku.. owner blog tu.. update sesuatu...
pasal group2 ni.. so aku baca la.. ok aku paham.. huhuhu

cuma aku harap kepada dia.. kot2 sebelum nak wat entry pasal kawan makan kawan tu.. gi tanya sumber tu mcm mna dia dapat maklumat plak?.. ada dari cara meminta?.. atau dari cara tikam menikam juga?..

pesan aku kt dia:-

i nak tau.. i perdayakan apa kat u?.. i tipu u?... ish ish...
sory sikit.. i takde niat macam tu... u dengar dari 1 sumber je~..

Hakikat dialam nyata tidak semuanya benar.. u tau kan?.. ada yg suka.. dan ada yg tak suka..
tapi itu memang lumrah kita jadi manusia.. ad yg cakap depan-depan.. dan ada yang cakap belakang2..

Yang i kutuk u dengan Intruder tu masa bulan 1.. i x kenal u lagi.. i x rapat dengan u lagi.. i x tau u siapa sebenarnya.. ok..!! u paham kan?.. itu kisah lama.. dan i tau intruder tu kawan rapat u.. kawan rapat dari kecik.. dari kecik kot?.. ahh x pe la..

I paham u mesti marah.. pasal i kutuk u.. seperti i ckp kt atas tu.. i x kenal u sangat masa tu..
so terpulanglah kat u nak terima i sebagai kawan lagi atau tidak..

reason why pasal apa i x nk kenalkan group yang kecik tu kat orang lain:-

1.group tu kecik.

2.group tu ramai diantara nye kaki rayau.

3.budak2 yang tak kemana.

4.kitorang suka outdoor.

5.kitorang kaki ONLINE..

6.kaki menyakat.


group bkn bermakna di facebook je..
u 2 org pn da dikira group tau..
terpulang la kt u nak labelkan i pe.. hihihikk...



i sebagai ketua... dari KUMPULAN SAYAP KIRI (KSK) meminta maaf kat INTRUDER DAN U yang kena kutuk.. perli dan macam2.. atau ada budak2 kt SKBK95-2000 yang terasa disisihkan selama ni..
kitorg memang x de niat nak sisihkan korang..
tapi da korang sendiri x nk join bila diajak.. kitorg paham.. sape la kitorg kan?..
muke x hensem.. kot.. HAHAHAHA

* kalau nk jumpa.. bincang dengan kitorang.. kitorang semua ok je.. set masa dan tempat*

ok terima kasih...

Photobucket<-- i suke pic ni.. ♥

*u tulis kat blog.. i pun tulis kat blog*


2 comments:

Kakashi said...

nak wat camne pais.. kite yg muke x bpe nk kacak ni mmg cmni la.. ade wat silap sikit, org tros nk putus kawan.. kate kite jahat r.. kwn mkn kwn la.. da name pon manusia.. mst ade wat salah pny..

Darth Vader said...

aa..
nk dengar sebelah pihak.. x pe la.. aku da ok.. aku da cerita hal sebenar.. x de masalah lgi.. so terpulang kt dia.. dia nk kawan dgn aku.. aku terima.. dia nk jadi gf aku.. aku terima.. xD
dia nk jadi bini aku.. lgi aku terima.. wakakakakaka da2 yg penting.. kita teruskan hidup kita yang happening ni.. ^^