Wednesday, May 4, 2011

Lupa.

Entry kali ni aku nak citer pe terjadi kat aku pagi tadi...

  1. 11:40pm-2:30am:- Biasa pas balik keje dari shift petang aku akan tidur lewat dalam kul 2 lebih.. apa aku buat??.. tengok Anime.. atau movie yang aku download.. facebook.. dan main game.. (bola x tengok hahaha)
  2. 2:30am-5:55am:-Tidur.. zzzzzzzz
  3. 6:00am-6:30am:-Solat subuh.. pastu ngeteh sat...
  4. 6:30am-7:30am:-tertidur sat.. gerimis plak tu... sejukkkk.... (mimpi tengah wat keje.. keje bertimbun)
  5. 7:35am-7:45am:-terjaga tetiba.. dan tengok jam dah pukul 7:35am... omg... da terlambat gi keje.. dengan mulut membebel... konon nak salahkan jam.. padahal tadi da bangun.. siap ngeteh lagi... dalam bilik air asyik pikir apa alasan aku patut bgi kt supervisor aku... hurmmm.. tengah pening.. kalau bgi alasan nak kena logik.. kalau boleh sampai dia rasa cerita aku logik... so ngaku je la aku bangun lambat.. bkn selalu pun??.. hahaha...
  6. 7:45am-8:00am:-tengok cuaca kat luar pun tak mengizinkan... ohh.. hujan... so aku start keter je... kena tunggu 5 minit.. panaskan enjin.. gi keje tak boleh rush-rush.. hati tak tenang.. lagipun aku da tau.. kat Hamzah Alang mesti JEM... plak tu time hujan... da habis 5 minit.. aku terus masuk gear.. keluar ke jalan kopi... dan ermmm... mak aku call...
Mak:Along.. ko kat mana?.. kuar gi beli sarapan ke?... ni wallet ko tertinggal...

Aku:wallet tu simpan dululah.. ermm tak lah.. nak gi keje ni... otw.. jem plak...

Mak:ohh ko OT ke?..

Aku:OT?...(termenung sejenak.. aku ni mana suka OT... ermmm)

Mak:ko kan keje petang... kalau masuk pagi mesti lah gi OT... ke kau tukar shift?... atau Shift tersalah?.. hahaha(mak aku gelakkan aku)...

Aku:Yer la... hahahah...(terus putuskan talian)...
Photobucket

Bingai plak rasanya... bila aku terlupa yang aku keje petang minggu ni.. hargggg... nak tak nak aku kena patah balik je.. sesampai kt rumah da kena gelak.. huhuhu... tapi tak pe.. aku bole sambung tidur.. selamat malam semua... HE HE HE HE




2 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

gelak kuat2(^^)

Darth Vader said...

Ohhh... gelak yer.. x pe2.. huhuhu